Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Giganter i grønt partnerskab

Søgeord:

11. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

289 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Lufthansa Cargo og Kuehne + Nagel vil fremme CO2-neutralt flydende brændstof.

 

Lufthansa Cargo og Kuehne + Nagel er enige om et eksklusivt partnerskab for at fremme CO2-neutralt flydende brændstof.

 

De to selskaber har aftalt et eksklusivt partnerskab til fremme og brug af strøm til flydende flybrændstof. Logistikudbyderne har i fællesskab forpligtet sig til at støtte verdens første produktionssted for syntetisk råolie i Werlte/Emsland i Tyskland ved at købe 20 tons eller 25.000 liter årligt. Produktionsstedet i Werlte drives af NGO Atmosfair fra Bonn.

 

- Vi ser klart nøglen til en bæredygtig reduktion af vores emissioner i flyoperationer inden for forskning og brug af syntetiske, bæredygtige luftfartsbrændstoffer. Det faktum, at vi nu er banebrydende inden for power-to-liquid-teknologi sammen med Kuehne + Nagel gør os særligt stolte og viser endnu en gang, at vi aktivt tackler vores klimabeskyttelsesudfordringer, siger Dorothea von Boxberg, administrerende direktør i Lufthansa Cargo.

Yngve Ruud, bestyrelsesmedlem i Kuehne + Nagel:

 

- Allerede nu kan Kuehne + Nagel-kunder undgå kulstofemissioner fra deres forsendelser globalt med vores bio SAF-løsninger, og jeg er glad for at se, at tiden er kommet til syntetisk SAF som den langsigtede løsning til luftfart. Ved at sikre den første power-to-liquid brændstofproduktion sammen med Lufthansa Cargo sender vi et stærkt budskab om engagement og samarbejde og inviterer vores branchekolleger og kunder til at være med til at skabe fremtidens lavemissionsøkonomi allerede i dag, siger han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk