Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Grenaa Havn sætter strøm til elbiler

Søgeord:

15. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

135 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ti nye ladestandere opsættes i samarbejde med Sustain.

 

Grenaa Havns samarbejdspartner Sustain etablerer ti el-ladestandere på havnens område, og de første er taget i brug.

 

Det skriver Grenaa Havn i en skriftlig meddelelse.

 

- Udrulningen af el-ladestandere er i fuld gang i Danmark, og her er det selvfølgelig oplagt at placere ladestandere i et trafikalt knudepunkt som Grenaa Havn. I SustainRecharge glæder vi os til, at borgerne kan opleve vores driftssikre løsning, og hvor nemt det er at lade med Spirii Go appen, siger Jens Almdal, direktør, SustainRecharge.

 

El-ladestanderne fra SustainRecharge kan frit benyttes af alle uden at skulle binde sig, betale gebyr for medlemskab eller tegne abonnement. Dermed vil el-ladestanderne komme mange af havnens brugere til gavn, uanset om det gælder de mange ansatte hos virksomhederne på havnen, eller om det er turister, der skal med Stena Line færgen til Sverige eller besøge Kattegatcentret, siger Henrik Carstensen, administrerende direktør i Grenaa Havn:

- På Grenaa Havn er det en klar mærkesag at understøtte udviklingen af en robust og bæredygtig infrastruktur. Derfor glæder vi os over, at Sustain etablerer ti el-ladestandere på havnens område, som vil komme en rigtig stor målgruppe til gavn. El-ladestanderne falder helt i tråd med havnens indsats for at fremme omstillingen til og udviklingen af vedvarende energi.

 

De første elbilister har allerede fyldt grøn strøm i tanken på el-ladestanderne. Lokale elektrikere har nemlig installeret de første seks el-ladestandere ved Havnecenteret, Havnecentervej 1, som er Grenaa Havns hovedkvarter og administration. De resterende fire el-ladestandere vil blive etableret ved Færgevej 2 inden udgangen af november 2021. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com