Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

HMK Bilcon skal levere mobil blodbank

Søgeord:

2. december 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

395 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Indgår kontrakter med Forsvaret og norsk sygehus.

 

Det danske forsvar får endnu en undervisningstrailer og i Norge forsynes Stavanger Universitetssjukehus med en mobil blodbank. Den nordjyske tankbils- og trailerspecialist HMK Bilcon står for at levere de mobile trailer-løsninger, som forventes at danne grundlaget for fremtidig vækst.

 

I løbet af 2019 har HMK Bilcon reudviklet og relanceret en række nye produkter, og det har givet pote i form af to vundne offentlige udbud. Virksomhedens første ordre på de nye produkter er på en mobil undervisningstrailer på 48 kvadratmeter til Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse, som får navnet ”Check Point Two”. Den mobile trailer bliver dermed søstertrailer til forgængeren ”Check Point One”, også leveret af HMK Bilcon, som stadigvæk er i drift. Traileren skal anvendes som undervisningslokale for forsvarets personel og til rekrutteringsopgaver, og kan i kraft af sin mobilitet let transporteres til Forsvarets mange lokationer, hvilket giver en stor fleksibilitet.

Til Stavanger Universitetssjukehus leverer HMK Bilcon en mobil blodbank på 56 kvadratmeter, som består af seks tappelejer, interviewrum til donorer, venterum, toiletfaciliteter, tekøkken og personalerum.

 

Ud over de to vundne udbud skal HMK Bilcon desuden opbygge en ny mobil undervisningstrailer med lastbilsimulator til Transportens Udviklingsfond.

 

Ifølge direktør hos HMK Bilcon, Peter Jensby, er lanceringen af de nye trailerprodukter og leverancen til Forsvaret og Stavanger resultatet af en omfattende fornyelse af virksomheden:

 

- Vi har i 2019 investeret massivt i en opgradering af hele virksomheden, digitalisering og herunder også i udvikling af nye produkter, for at danne grundlaget for en fremtidig vækst. Siden opstarten i 2017 er vi gået fra at være 40 ansatte til nu at beskæftige 95 ansatte. 10 personer har i hele 2019 arbejdet med de nye produkter, både udvikling, pilottest, implementering, lancering og efterfølgende support for at sikre en god oplevelse for kunderne, lyder det fra Peter Jensby, som fortsætter:

- Det har været dyrt og kostet blod, sved og tårer, og vi forventer først, at det bidrager positivt til bundlinjen i løbet af 2020. Vi kan allerede nu se, at produkterne åbner nye markeder for vores snart 125 år gamle virksomhed, siger han.

 

Målet er, at HMK Bilcon fra 2020 og i de efterfølgende år realiserer en årlig vækst på 20 procent baseret på de nye produkter. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com