Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kameraløsning afsløres på Transport 2021

Søgeord:

2. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

265 gange

Læses i øjeblikket af:

1

AddSecure lancerer RoadView, et kamerasystem til at øge førersikkerheden.

 

AddSecure, en europæisk leverandør af IoT-løsninger med fokus på sikker kritisk kommunikation og data, annoncerede for nylig lanceringen af deres nye alt-i-ét 4G-baseret kamerasystem, AddSecure RoadView. Denne avancerede videotelematikløsning, der er rettet mod kommercielle flåder, tilbyder live GPS-sporing, HD-videooptagelser og detaljerede data om føreradfærd.

 

Magnus Gunnergård, VP Product and Technology hos AddSecure Smart Transport:

 

- Vores nye alt-i-en-løsning vil være en afgørende faktor for flåder, der søger en kameraløsning til at spore deres flåde, mindske risici og forbedre chaufførernes sikkerhed. I årevis har vi hjulpet med at beskytte nogle af Storbritanniens største kommercielle flåder ved at levere fuldt integrerede kameraløsninger med fantastiske resultater i form af nedsættelse af ulykkesfrekvensen og forsikringsbesparelser. Med denne nye kameraløsning til køretøjer vil vi gerne udvide disse fordele til flåder i Europa og sikre, at vores kunder kan opnå de samme standarder for trafiksikkerhed som i Storbritannien, siger han.

Med en 150-graders synsvinkel og 1080p-opløsning optager AddSecures dashcam hele vejen foran sig og giver bevisoptagelser i tilfælde af en hændelse. Dette kan ikke kun friholde bilister fra falske beskyldninger, men sikrer også, at der ikke længere skal betales for 50/50-krav. Ved at give forsikringsudbyderne FNOL (First Notification Of Loss) fremskynder man også skadesprocessen i forbindelse med ulykker, hvor føreren er skyldig, hvilket minimerer omkostningerne ved det endelige krav, lyder det.

 

For Waterlogic har kameraet bevist sit værd inden for 12 måneder efter implementeringen, idet ulykkesfrekvensen allerede er faldet med over 50 procent, og kameraet har i flere tilfælde befriet deres chauffører for falske forsikringskrav.

 

Lee Shropshire, Fleet Manager hos Waterlogic, forklarer:

- Kameraerne har ændret vores flådes sikkerhedsstandarder i løbet af få måneder. Da vi har gennemgået en hurtig udvidelse af flåden på relativt kort tid, led vi under høje ulykkesrater og dermed høje forsikringspræmier. Ved at installere kameraerne fik vores chauffører øjeblikkeligt ansvar for deres kørselsadfærd. Og sammen med den skræddersyede omskoling af chauffører, som vi kunne tilbyde ved hjælp af kameradata og optagelser, så vi en dramatisk forbedring af vores ulykkesrater, forsikringsomkostninger og generelle sikkerhedsstandarder for flåden.

 

Løsningen lanceres officielt i forbindelse med Transport 2021 i Herning senere på måneden. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com