Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Køb og sælg paller online

Søgeord:

17. januar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

756 gange

Læses i øjeblikket af:

0

MyPallet lancerer digital markedsplads.

 

MyPallet leverer digitale løsninger til emballagekvitteringer, men på baggrund af efterspørgsel fra kunder lancerer IT-virksomheden per 1. februar 2020 nu også en digital markedsplads for handel med paller og anden transportemballage - en neutral B2B markedsplads for hele transportkæden.

 

”Formålet er åbenhed, gennemsigtighed og effektivitet – en direkte handelsvej mellem udbud og efterspørgsel. En komplimenterende løsning i tråd med vores eksisterende digitale løsning for kontrol og styring af transportemballage”, lyder det fra MyPallet.

 

Søren Madsen, medstifter af MyPallet, tilføjer over for Transport Tidende:

 

- Det er et nyskabende produkt, der læner sig op ad vores eksisterende løsning. Kunder tilbydes dermed en ’one-stop’ shop hos MyPallet ved både at kunne foretage en digital handel og samtidig sikre digital styring og kontrol over deres paller og anden transportemballage. MyPallet vil forbinde udbud og efterspørgsel direkte, uden om mellemmand. Det betyder gennemsigtige og lave priser, et højere økonomisk udbytte for både sælger og køber. MyPallet har endvidere en ambition om en højere genanvendelse af transportemballage, da det gøres nemt at frasælge virksomhedens overskudsemballage, som kunne være endt som affald. Den miljømæssige påvirkning i forbindelse med transport mindskes endvidere betragteligt, idet køber og sælger med fordel forbindes inden for sit nærområde. Innovationsfonden har tillige valgt at støtte vores nye tiltag - det ser vi naturligvis som en blåstempling af vores ambition og strategi med denne markedsplads, siger Søren Madsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk