Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Køletrailer nummer 100 fra THT

Søgeord:

23. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

413 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hollandsk transportfirma har aftaget over 20 New Cool trailere.

 

THT New Cool har produceret og leveret selskabets fuldelektriske køletrailer nummer 100.

 

Traileren blev leveret til Van Straalen De Vries Transport (VSDV) i Zwaagdijk, Holland. VSDV har gentagne gange bestilt flere New Cool reefers, siden leveringen af selskabets første New Cool trailer i 2018. Med denne nye ordre har virksomheden over 20 New Cool køletrailere i sin flåde, der fungerer som frontløber med virksomhedens mål om lydløse og miljøvenlige køletransporter.

 

Det siger Rober van Straalen, direktør og medejer i VSDV:

 

- Dette er et krav til bymiljøer, der skal være opfyldt inden 2025, og vi er glade for at have været pionerer i dette for tre år siden. Det har givet os et forspring i vores bidrag til emissionsfri køletransport og er også noget, vores kunder kan drage fordel af. En win-win-situation, siger Rober van Straalen og fortsætter:

- THT New Cool og Van Straalen De Vries har et godt partnerskab, fordi vi deler fælles værdier og mål. Det er med stor glæde, at vi har modtaget den 100. trailer produceret af THT New Cool, og vores mål er at bestille mange flere i fremtiden for yderligere at bidrage til at gøre både en positiv økonomisk og økologisk ændring i den tunge transportsektor.

 

THT New Cool B.V. med base i Holland startede i 2007 med konceptudviklingen af en fuldt elektrisk køletrailer for at udelukke brugen af diesel og andre miljøskadelige emissioner. Produktlanceringen i 2012 blev efterfulgt af en periode på tre år med prototypetest, hvilket resulterede i et yderligere optimeret produkt i 2015. Efter en ny treårig storstilet forsøgsfase kom et endnu mere optimeret produkt til verden i 2018. Med en toårig før-produktionsfase og over 50 producerede og kørende køretøjer begyndte THT New Cool BV i storskala serieproduktion i 2020. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com