Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kølig levering til Miniekspress

Søgeord:

6. november 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

337 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Norske Miniekspress modtager fire nye kølevogne.

 

Der er fire nye Krone Cool Liners til norske Miniekspress Thermo Transport AS.

 

Kølevognene er specialfremstillet i henhold til Miniekspress’ krav og tilbyder for eksempel en indvendig højde på 2.800 mm og dobbeltbelægning med en gulvplads til 54 paller. En multivariabel kølezone-inddeling muliggøres af en isoleret skillevæg i længderetningen. Løsningen tilbyder tre individuelt justerbare kamre til transport af friske og frosne varer. En ekstra fordamper, der placeres pladsbesparende på den bageste portal, sikrer temperaturreguleringen i de enkelte kamre.

 

Miniekspress tilbyder komplette logistikløsninger fra lager til transport og har specialiseret sig i køletransport. I hele Norge dækker Miniekspress madtransport via rutefart; derudover opererer virksomheden dagligt fra fire Miniekspress-terminaler i hele Nordland, Troms og Finnmark-regionen. Miniekspress-køretøjsflåden udgør cirka 200 enheder.

- Vi står ved vores kunder som en professionel transportpartner, så vi bruger altid også professionel teknologi til vores udstyr. Krone Cool Liner lever op til vores høje standarder. Derudover tilbyder Krone et fremragende servicenetværk i hele Skandinavien, siger Kaj Gjerstad, driftsleder hos Miniekspress Thermo AS. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk