Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Krone Fleet vil reducere tomkørsel

Søgeord:

17. januar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

385 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Introducerer kameraovervågning i trailerne.

 

Krone Fleet vil kørsel med halvtomme stykgodstrailere til livs. Derfor introducerer Krone Fleet i Padborg kameraovervågning i sine trailere. En løsning der vil gavne både økonomi og miljø, lyder det fra selskabet.

 

-Det er fremtidens transportløsning, vi præsenterer. Den er bæredygtig, fordi vi undgår kørsel med halvtomme trailere. Dermed reduceres mængden af CO2, siger direktør Søren Outzen, som står i spidsen for Krone-Fleet.

 

Kameraet og indbyggede sensorer sender hvert kvarter information til vognmand eller speditør via trailerens indbyggede kommunikationsplatform Krone Telematics. På kontoret får disponenten et realtidsbillede af, om der er ledig kapacitet. Er der det, kan han tilbyde den til mulige kunder på ruten og samtidig afgøre, om det kan betale sig at lade traileren køre en lille omvej for at få et par ekstra paller med.

- Løsningen henvender sig både til fragtmænd og de internationale stykgodstransporter, siger Søren Outzen, der forventer, at flere virksomheder på lejebasis vil teste den nye løsning for på et senere tidspunkt at beslutte, om den eksisterende trailerflåde skal udbygges ved køb eller leje af trailere med kameraovervågning. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk