Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Krone i ny aftale med Shippeo

Søgeord:

17. september 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

241 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Tilfører avanceret overvågnings-it til køletrailere.

 

Den tyske trailerproducent Krone og den franske it-virksomhed Shippeo danner strategisk partnerskab inden for globalt integrerede tracking services.

 

Ifølge Krone betyder det nye samarbejde, at Krone bliver den første trailerproducent, der kan levere realtids ETA (Estimated Time of Arrival) inden for selskabets egen flådestyringsløsning Krone Telematics.

 

Stefan Binnewies, driftsdirektør i Krone:

 

- Der er en stigende efterspørgsel på trailere med indbygget ETA-forudsigelse for at kunne styre transporterne mere effektivt. Krones trailere er meget moderne, og nu tilfører vi mere verdensklasse IT til vores portefølje. Vores trailere vil være klar til afskibernes digitale krav. Vi vil gerne tilbyde de førende løsninger på markedet, og Shippeos ETA er den mest præcise og troværdige, der er på markedet, siger Stefan Binnewies.

Lucien Besse, driftsdirektør i Shippeo:

 

- I dag benytter mange logistikvirksomheder sig fortsat af papirbaserede systemer, hvor chaufførerne skal bekræfte, at køletransporter imødekommer den strenge lovgivning. Men med temperaturmålinger i realtid, underrettes kunderne nu, så snart temperaturen begynder at ændre sig. Det gør det muligt at undgå potentielle overskridelser af maksimale temperaturer og muliggør elektronisk leveringsdokumentation, siger Lucien Besse. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke