Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Krone med ny Mega Liner

Søgeord:

29. september 2020  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

306 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Større belastningsbredde i ny Mega Liner-serie.

 

Trailerproducenten Krone har revideret selskabets Mega Liner-serie, der ifølge Krone er meget populær blandt de kunder, der skal flytte store volumener.

 

Den nye Mega Liner er optimeret med en lang række applikationer som eksempelvis Mega Liner Comfort, der har en hurtigudløser-presenning og hydraulisk løftetag.

 

Den bagerste breddeudvidelse tilbyder nu 1.000 mm mere belastningsbredde, hvilket øger den samlede belastningsbredde til 3.480 mm. Det gør det hurtigere og nemmere at læsse og losse Mega Liner’en med overdimensioneret last.

 

I lighed med den nye Profi Liner er Mega Liner's underkørselsbeskyttelse og belysningsbeslag fremstillet som individuelle komponenter. Den separate og skruede version kan hurtigt udskiftes i tilfælde af beskadigelse. Det nye modulære bageste bufferkoncept giver eksempelvis kunden mulighed for hurtigt og nemt at reagere på skiftende rampe-krav og udskifte eller eftermontere bufferne.

De nye containerdøre med fuldt galvaniserede komponenter og en forbedret dørtætning produceres i de fuldautomatiske robotproduktionsfaciliteter. Dette sikrer også konstant høj kvalitet og præcision i den nye Mega Liner.

 

Sidst, men ikke mindst, har vognlinjen også en imponerende vægtpræstation. Mega Liner med Safe Curtain, stabile frontvæg i stål og bagportal af stål vejer cirka 6.400 kg, hvilket gør den til førende blandt sine konkurrenter.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk