Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Krone med pæn stigning på toplinjen

Søgeord:

14. januar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

233 gange

Læses i øjeblikket af:

0

”Vores omsætning er en bemærkelsesværdig bedrift”, lyder det fra Krone-formand Bernard Krone.

 

Trailerproducenten Krone genererede i regnskabsåret 2020/21, der omfatter perioden 1. august 2020 – 31. juli 2021, en omsætning på 2,2 mia. euro., hvilket var en stigning mod cirka 1,9 mia. euro i seneste regnskabsår. 75 procent af omsætningen blev hentet på markeder uden for Tyskland.

 

Erhvervskøretøjsdivisionen rapporterede et salg til en værdi af 1,37 mia. euro – en stigning på 17,8 procent i forhold til det foregående år, mens Agricultural Machinery-divisionen rapporterer om en stigning på 11,1 procent til 813,5 mio. euro.

 

Koncernens konsoliderede indtjening før indkomstskat steg fra 42 mio. euro til 95,9 mio. euro.

 

Bernard Krone, bestyrelsesformand i Bernard Krone Holding SE & Co. KG, er meget tilfreds med selskabets præstation:

- Især på baggrund af pandemien og de usikkerheder, der følger med den, er vores omsætning på 2,2 mia. euro en bemærkelsesværdig bedrift. Min særlige tak går til Krone-teamene overalt i koncernen for deres fleksible og disciplinerede adfærd, der viser en ekstraordinær loyalitet over for Krone-virksomheden selv i corona-tider. Dette har hjulpet os med at sikre vores position som en innovativ producent og med at konsolidere vores markedsandele på begge forretningsområder, siger Bernard Krone og fortsætter:

 

- En af grundpillerne i vores succes har været vores filosofi om kundenærhed som styrende princip for alt, hvad vi gør, og som vi har holdt ved lige under pandemien – dog ved hjælp af nye måder og kanaler. Da vi fortsætter denne strategi med konsistens også i indeværende regnskabsår, er jeg meget optimistisk om, at vi igen vil være i stand til at hæve vores salgsindtægter. Corona har trods alt gjort det klart for alle, at landbruget og transportindustrien er uundværlige grundpiller i et fungerende samfund.

I seneste regnskabsår beskæftigede Krone 5.438 ansatte i 15 lande. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk