Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Krones nye multi-containerchassis

Søgeord:

16. november 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

261 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Trailerproducenten forventer stor efterspørgsel på det danske marked.

 

Med introduktionen af et nyt multi-containerchassis styrker en af Europas største trailerproducenter, Krone, sin position på markedet for transport af tankcontainere på det danske og baltiske marked.

 

Det siger administrerende direktør Jan Knudsen, Krone ScanBalt i Padborg, der har det overordnede ansvar for Krones aktiviteter i Danmark, Sverige, Estland, Letland og Litauen:

 

- De første nye containerchassis er i februar klar til levering fra fabrikken i Tyskland. Siden præsentationen i begyndelsen af september har vores kunder udvist en god interesser for de muligheder de nye container-chassiser har. Derfor har vi allerede nu forudbestilt et antal, så vi hurtigt er klar til at levere både til kunder, der ønsker at købe eller leje. Chassiserne er optimeret på flere parametre, og det tillader de enkelte transportører at køre med en større nyttelast end tidligere, siger Jan Knudsen.

Ved udviklingen af de nye containerchassiser har Krone blandt andet reduceret selve chassisets egenvægt med 700 kg, og konstruktionen med en justerbar akselafstand giver mulighed for at containere og tanke kan placeres flere steder på chassiset, og dermed opnå en optimal vægtfordeling.

 

De nye chassiser, der findes i tre versioner, kan transportere både 20, 40 og 45 fod containere og tankcontainere med en egenvægt på op til 34 tons.

 

- Den fleksibilitet vi nu tilbyder, vil helt sikkert få nogle transportører til at overveje en udskiftning af ældre containerchassiser, der kun kan anvendes til en bestemt containerstørrelse eller til bulk-transport. Nu får de rent faktisk mulighed for en, populært sagt, tre-i-én løsning. Det giver dem større mulighed for at udnytte materiellet mest hensigtsmæssigt, siger Jan Knudsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk