Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Linde-kæmpe knokler i stilhed

Søgeord:

19. januar 2023  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

160 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Ny serie stærke el-trucks til den tunge ende af gods-skalaen.

 

Tyske Linde har udviklet 12 støjsvage modeller i denne nye serie af stærke el-truck med løftekapaciteter mellem 10-18 ton. Det giver nye muligheder inden for træ-, stål- eller byggebranchen - eller hvis virksomheder på anden vis har behov for at flytte gods i den tunge ende af skalaen.

 

- I modsætning til diesel- eller gastruck kan den eldrevne og bomstærke Linde E100-180 også køre indendørs. Den kommer med nul emission, støjsvag drift, nem vedligeholdelse, fleksibilitet og en formidabel førerkomfort i kategorien, siger Lars Søgaard fra N.C. Nielsen.

 

Hemmeligheden bag Linde-maskinerne er et innovativt drivkoncept med fire motorer, to til venstre og to til højre hjul. Det giver trucken den nødvendige kraft til at håndtere laster på op til 18 tons og løftehøjder op til ti meter. Samtidig kan trucken opnå en kørehastighed på 20 km/t på kun ti sekunder, selv ved fuld last.

Det er nemt og hurtigt at skifte batterier i Linde E100-180-serien. Som noget unikt ved trucken kan man altid vælge den bedst egnede energikilde til opgaven. Nogle vælger at køre med blysyrebatterier til opgaver med let og middel vægt og frekvens, mens mere krævende opgaver med høj gentagelsesfrekvens udføres med Lithium-ION batterier.

 

De nye Linde E100-180 el-truck tilbyder stor fleksibilitet omkring batterisystemet, den nødvendige kraft for at kunne klare løftekapaciteter mellem 10-18 ton og et fantastisk udsyn fra førerkabinen, ikke mindst bagudrettet.

 

- Den eldrevne teknologi er avanceret og på omgangshøjde med eksisterende teknologier. De nye el-truck er tysk ingeniørkunst i særklasse og afspejler Linde-brandet på bedste vis – både hvad angår sikkerhed, ergonomi, håndteringsevne, service og ekstraudstyr, siger Lars Søgaard.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk