Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Linde løfter tung beton med lethed

Søgeord:

16. december 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

248 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Tre fabriksnye muskelbundter til Gammelrand Beton A/S.

 

Med tre fabriksnye Linde E70/1279 el-truck har Gammelrand Beton A/S ved Jyderup taget endnu et skridt i en grønnere retning. De eldrevne muskelbundter erstatter en række udtjente dieseltruck og er et led i en gradvis omstillingsproces, hvor det vestsjællandske betonværk betræder nye veje og indretter sig efter fremtidens forventede kundeønsker.

 

For Gammelrand Beton er intern transport en naturlig del af hverdagen. Hele dagen kommer lastbiler rullende ind på det store område for at hente betonvarer, der skal fragtes ud til det meste af Sjælland. Lastbilerne kører blandt andet belægningssten, betonfliser og betonblokke ud til byggepladserne, hvor lasten afleveres helt tæt på byggestedet.

 

Fra de enorme produktionsanlæg, hvor betonvarerne fremstilles fuldstændig uberørt af menneskehænder, ruller der en lind strøm af paller med betonvarer. De skal køres til oplagring under åben himmel, hvor de skal hærde færdig, inden de kan ekspederes afsted på lastbilerne. Her kommer de tre Linde E70/1279 ind i billedet som de kraftfulde hjælpere, der sørger for hurtig, sikker og præcis transport af den tunge last.

- Vi ønskede nogle større eldrevne gaffeltruck, der var stabile, driftssikre og økonomisk rentable. Samtidig lægger vi stor vægt på velfærd, så vores truckførere har det bedst tænkelige arbejdsmiljø. Vores folk er rigtigt glade for den støjsvage kørsel, kabinekomforten og sikkerheden i Linde-truckene. Jeg er sikker på, at det giver lidt ekstra arbejdsglæde i hverdagen, fortæller direktør Morten Pedersen, der er fjerde generation hos Gammelrand Beton.

 

Grønne argumenter

Samtidig er Linde E70/1279 et eksempel på en særdeles kraftfuld el-truck, der i dette tilfælde kan løfte op til 7,0 ton. Den er et lydsvagt, miljøvenligt og stærkt alternativ til de traditionelle dieseltruck i den tunge ende af skalaen og netop de grønne argumenter har også spillet en afgørende rolle i beslutningsprocessen hos Gammelrand Beton:

- Jeg er helt sikker på, at vores kunder skeler til vores miljøprofil og i fremtiden bliver det uden tvivl et vigtigt valgkriterie, når kunderne kigger på leverandører af betonvarer. Vi vil gerne være på forkant med udviklingen og er derfor begyndt at køre med eldrevne gaffeltruck – ligesom vores firmabiler også skal til at være elbiler. De eldrevne Linde-truck passer godt i sammenhængen og understøtter vores grønne profil, understreger Morten Pedersen fra Gammelrand Beton.

Godt med ekstraudstyr

For at kunne modstå det relativt udfordrende køremiljø har Linde-truckene fået monteret ekstraudstyr som eksempelvis aircondition, stænklapper, arbejdslys, luksuriøst førersæde, supersoft hjul, rotorblink, dobbelte forhjul og stødakkumulator. Alt sammen for at tilgodese truckførernes komfort og give de mest optimale arbejdsbetingelser som overhovedet muligt.

 

- Vi er rigtigt glade for samarbejdet med Gammelrand Beton, og at de har valgt Linde E70 eltruck til de mange tunge transportopgaver. Med nul-emission og en stort set lydløs drift er der gode miljømæssige argumenter for valget af disse truck, og vi ser da også et stigende antal virksomheder vælge Linde el-truck med løftekapaciteter på op til ti ton. Samtidig er der økonomiske besparelser at hente på eksempelvis brændstof, olie, additiver og at der ikke skal skiftes partikelfiltre, udtaler distriktschef Peter Brandt-Nielsen fra N.C. Nielsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk