Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Linde på arbejde for Danske Fragtmænd

Søgeord:

22. januar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

922 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Brabrand-afdelingen vælger flåde med Lithium-ION batterier.

 

Med en opdateret flåde på 57 Linde palleløftere og dobbeltstablere tager Danske Fragtmænd i Brabrand hul på et nyt kapitel i den interne transport. De har valgt N.C. Nielsens egenudviklede Lithium-ION batterier til de mange fabriksnye Linde-maskiner, der holder hjulene kørende på den travle godsterminal.

 

Med over 40.000 erhvervskunder, 26 fragtterminaler og 9,5 mio. forsendelser årligt er Danske Fragtmænd landets største transportør af stykgods. Det giver stor travlhed i de 1.800 velkendte fragtbiler, der hver dag bringer tusindvis af varepaller til og fra terminalerne og videre ud til modtagerne over hele landet.

 

Driftsterminalen i Brabrand rummer 20.000 kvadratmeter under tag, 16.000 kvadratmeter lagerhotel og 5.000 kvadratmeter lager til langt gods. Den uendelige strøm af varer stiller store krav til den interne transport på terminalen.

N.C. Nielsens Lihtium-ION batterier har ændret hverdagen på terminalen. De gamle blysyrebatterier er blevet fortid og teknologien gør ladeprocessen betydeligt nemmere i den travle hverdag, lyder det fra terminalchef Henrik Flugt fra danske Fragtmænd i Brabrand:

 

- Vi har mindsket tidsforbruget markant, da vi nu blot skal sætte Linde-maskinerne til opladning i de nye laderstationer. Tidligere skulle vi hælde demineraliseret vand på og bakse med at skifte batterierne. Med Lithium-ION batterier er det blevet nemmere for medarbejderne, der slipper for dette rutinearbejde, siger Henrik Flugt.

 

De mange Linde T20/T25-palleløftere og Linde D12 dobbeltstablere er i fuld sving på terminalen, hvor de kører over meget store afstande. Alle maskiner kører som minimum 16 timer i døgnet på godsterminalen, der aldrig sover. Linde-maskinerne er ægte allround-maskiner, der hurtigt, effektivt og med største præcision skal flytte godspaller til og fra trailerne og medarbejderne kan tilmed køre med gaffellængder, der kan håndtere op til tre EURO-paller i længden.

- Vi er rigtigt glade for samarbejdet med Danske Fragtmænd og deres valg af Linde-maskiner med Lithium-ION batterier. Det var i sig selv en større logistikopgave at få implementeret hele Linde-flåden og de mange laderstationer på få dage uden at det greb forstyrrende ind i hverdagen. Vi glæder os over at kunne understøtte den interne transport på terminalen og at vores Lithium-ION batterier er et aktivt tilvalg med mange forretningsmæssige fordele, udtaler Key Account Manager Søren W. Kristensen fra N.C. Nielsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com