Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Linde præsenterer Connect Cloud

Søgeord:

18. maj 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

168 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Ny software skal digitalisere intern transport.

 

Linde lancerer nu softwaren Linde Connect Cloud, der gør det muligt at samle alle relevante truckdata på én tilgængelig platform ude i skyen. Dermed har flådeansvarlige fået et digitalt værktøj til at effektivisere og optimere driften af den samlede maskinflåde.

 

Ambitionen bag Linde Connect Cloud er at digitalisere alle tidligere former for flådestyring i én samlet løsning. Den vil automatisk blive opdateret, når der udvikles nye features, der giver et endnu mere detaljeret datagrundlag for flådestyringen. Det sker i et nøje samspil med de fremtidige Linde-maskiner, der alle er skabt til den digitale tidsalder, lyder det.

 

- Med cloud-løsningen får den flådeansvarlige samlet alle maskiner i en digital sammenhæng.Delsmed Linde truck, der er klargjort med digitale enheder fra fabrikken og dels med eftermonteret software på eksisterende Linde-maskiner. Linde Connect Cloud er en brugervenlig platform, der viser informationerne i en enkel og overskuelig form. Det er især en fordel, når flådeansvarlige opererer med større maskinflåder, siger teknisk chef Henrik Fischer fra N.C. Nielsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk