Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Linde-truck nummer 1 mio.

Søgeord:

5. maj 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

145 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Truckproducenten fejrer milepæl.

 

Linde Material Handling har produceret modvægtstruck på sit produktionsanlæg i Aschaffenburg, Tyskland, siden 1959. For nyligt kørte køretøj nummer 1 mio. af samlebåndet og er siden blevet overleveret til en spansk kunde.

 

Færdiggørelsen af køretøjet blev optaget, så alle kunne følge med, og begivenheden blev fejret med ét minuts indendørs fyrværkeri med rødt bengalsk lys, stjernekastere, røg og masser af glimmer, der dalede ned omkring tallet ”1.000.000”.

 

Dagen efter begyndte Linde dieseltrucken sin rejse mod sin fremtidige arbejdsplads hos Colorobbia España S.A. på Spaniens østkyst med underskriften fra samtlige produktionsmedarbejdere skrevet på den. Der kommer den til at indgå i en flåde bestående på 60 køretøjer.

 

- Vi har nu i 24 år benyttet os af Lindes gaffeltruck og er især glade for truckens brugervenlighed og sikkerhed, siger Gonzalo Trilles de Castro, administrerende direktør for Colorobbia España S.A.

Modvægtstruck nr. 1 mio. fra Linde Material Handlings hovedkvarter i Aschaffenburg repræsenterer det seneste højdepunkt i virksomhedens historie, som strækker sig over mere end 60 succesrige år. Specialisterne i intern logistik kunne med ”Hubtrac”, Lindes første gaffeltruck, som kom til at definere branchen, tilbyde et teknologisk alternativ til de køretøjer til håndteringsopgaver, som indtil da havde været svære at betjene, da de typisk havde en kobling og et gearskifte, der fungerede i ryk. Takket være den innovative, hydrostatiske transmission, som gjorde det muligt at montere en dobbeltpedal, var denne forløber perfekt til at hente og lagre varer og til at læsse og aflæsse lastbiler. Det var ikke nødvendigt at skifte gear, når der skulle køres frem og tilbage, og derfor kunne begge fødder hvile i en afslappet position på den respektive pedal. Allerede dengang var resultatet større effektivitet i håndteringen af varer, og køretøjet har lige siden været kendetegnende for alle Lindes modvægtstruck - uanset om de drives af forbrændingsmotorer eller elmotorer.

- Vores mål er at gøre det muligt for vores kunder at gøre deres håndteringsprocesser så effektive og sikre som muligt, så de kan fokusere endnu mere på deres kerneforretningsområde, siger Stefan Prokosch, senior vice president Brand Management hos Linde Material Handling.

 

- Med overbevisende og markedsledende produkter stiler vi allerede efter den næste milepæl i vores virksomheds historie, nemlig lanceringen af Lindes nye generation el-gaffeltrucks til juni i år. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk