Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

LMJ hjem til Vejle med ny slamsuger

Søgeord:

2. juni 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

493 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Indgår aftale med Bucher Municipal på IFAT messen.

 

Det blev det familieejede, landsdækkende selskab LMJ A/S, der på IFAT Messen i München indgik den første aftale om køb af den emissionsfrie, elektriske CityFlex C40e.

 

Smilene var da også store, da administrerende direktør Lykke Meyer Jensen, LMJ A/S og Jacob Grindsted, salgsdirektør i Bucher Municipal, gav hinanden hånd på aftalen om levering af den første danske batterielektriske slamsuger udviklet til opgaver i byzoner.

 

- Vi har samarbejdet i mere end 50 år og gennem tre generationer, og det er derfor ekstra glædeligt, at det er netop LMJ A/S, der vælger at gå forrest med den nye teknologi, siger Jacob Grindsted.

 

- Der stilles stadigt større miljøkrav til køretøjer, der skal udføre opgaver i byzoner, og derfor har vi på IFAT messen fuldt fokus på elektrificering. Den nye elektriske CityFlex C40e – baseret på kraftfuld batteriteknologi fra Volvo Trucks - er en milepæl for vores branche, fortæller en glad Jacob Grindsted.

- Vi har et fantastisk samarbejde med Volvo Trucks, og derfor er vi klar til hurtigt at levere den nye elektriske CityFlex C40e, afslutter Jacob Grindsted, der har store forventninger til elektrificeringen af branchen.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk