Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Logistikkæmper i API-samarbejde

Søgeord:

14. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

218 gange

Læses i øjeblikket af:

0

K+N og Cargolux skal smidiggøre kundernes luftfragt-processer.

 

Den luxembourgske luftfragtkoncern Cargolux har lanceret et sæt API'er for at tilbyde kunderne en direkte grænseflade mellem deres system og Cargolux’ platform. Den nye tilgang er styret af Cargolux kontorer i Bruxelles, Milano, Frankfurt og London i samarbejde med den mangeårige kunde – den schweiziske transportkoncern Kuehne + Nagel.

 

API står for Application Programming Interface, og er en softwaregrænseflade, der tillader et stykke software at interagere med andet software.

 

Implementeringen af grænsefladen giver kunderne mulighed for at forbinde deres operativsystem for at modtage tilbud og bestille deres fragt ombord på en Cargolux-flyvning baseret på specifikke krav som vægt, routing og produkt. Ud over at lette og fremskynde kundernes tilbud og bookingprocesser, tilbyder grænsefladen dynamiske prisalternativer, som kunderne kan vælge imellem, lyder det fra Domenico Ceci, executive vice president for Sales & Marketing hos Cargolux:

- Implementeringen af API'en er et yderligere trin i vores omfattende salgsdigitaliseringsprojekt. Kundeservice er kernen i Cargolux’ forretningsmodel. Vi bestræber os på at udnytte digital innovation til at opfylde vores kunders krav. Vi ser frem til at bygge videre på denne præstation og udvide vores kapaciteter, siger Domenico Ceci.

 

Thomas Puglisi, senior vice president og global driftschef for Air Logistics hos Kuehne + Nagel:

 

- API-integration er et af fokusområderne i eTouch, Kuehne + Nagels digitaliseringsinitiativ inden for Air Logistics. Etablering af API-integrationen med en af vores centrale transportpartnere, Cargolux, er et spring mod problemfri forbindelse og forbedret pålidelighed, da vi nu kan skaffe plads og booke direkte ud af vores systemer. Vi er glade for at samarbejde med Cargolux om dette transformationsprojekt og i fællesskab forme fremtiden for digital interaktion i vores branche. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk