Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

MAN kickstarter lastbilproduktion igen

Søgeord:

26. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

294 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Ukrainske leverandører er i stand til at producere igen.

 

Den tyske lastbilproducent MAN genstarter lastbilproduktionen i denne uge.

 

Det skriver selskabet i en skriftlig meddelelse.

 

Produktionen har stået stille i seks uger siden midten af marts på grund af forsyningsmangel forårsaget af Ukraine-krigen på MAN’s lastbilfabrikker i München og Krakow, men MAN's komponentfabrikker i Nürnberg og Salzgitter øger nu også gradvist deres kapacitet igen. Genstarten i München blev overværet af den bayerske premierminister Markus Söder tidligt mandag morgen.

 

- Genstarten i vores lastbilproduktion er et rigtig godt signal for vores arbejdsstyrke og vores kunder. Der er imidlertid ingen grund til eufori endnu. Vi vil kun nærme os vores sædvanlige produktionsniveau trin for trin. Produktionen er fortsat behæftet med stor usikkerhed. Hvis krigen flytter sig til det vestlige Ukraine igen, kan vi blive konfronteret med en fornyet stilstand. Fleksibilitet er og bliver dagens orden, ligesom streng omkostningsdisciplin, siger Alexander Vlaskamp, administrerende direktør i MAN.

De ledningsnetleverandører i Ukraine, der producerer ledningsnet til MAN, er i øjeblikket i stand til at producere og levere igen, om end på et lavt niveau. Derudover er MAN på tidsplan med duplikering af ledningsnetproduktion i andre lande. I første omgang vil MAN dog have markant færre varianter i sit sortiment og vil - med en høj grad af usikkerhed - skrue op trin for trin.

 

MAN følger systematisk sit omstruktureringsprogram i forbindelse med virksomhedens transformation. På grund af det reducerede produktionsprogram vil selskabet fortsat skulle have korttidsarbejde på sine tyske fabrikker.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk