Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

N.C. Nielsen forhandler nu Konecranes i hele Skandinavien

Søgeord:

19. august 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

221 gange

Læses i øjeblikket af:

1

- Vi tager hul på et nyt kapitel i vores Konecranes-historie, siger N.C. Nielsen.

 

N.C. Nielsen har per 15. august indgået aftale med Konecranes om salg af Konecranes’ produkter i Norge og Sverige. Det betyder, at N.C. Nielsen nu forhandler både Terberg terminaltraktorer og Konecranes maskiner i hele Skandinavien.

 

Siden 2007 har N.C. Nielsen forhandlet Konecranes gaffeltruck og reachstackere på det danske marked. N.C. Nielsen og Konecranes arbejder i forvejen tæt sammen på mange fronter og har blandt andet udviklet en serie af heavy duty-reachstackere med løftekapaciteter på mellem 85-152 ton, som sælges over hele verden.

 

- Vi tager hul på et nyt kapitel i vores Konecranes-historie. Vi glæder os over at have udvidet samarbejdet til at gælde Norge og Sverige. De fleste Konecranes-kunder vil fortsat have kontakt til velkendte ansigter, som kommer til at arbejde i en ny forretningsmæssig ramme. Vi har etableret et nyt heavy handling-team, som skal understøtte vores skandinaviske indsats, siger salgsdirektør på N.C. Nielsens heavy handling-område, Max Høegh Nielsen.

Ud over Konecranes er N.C. Nielsen kendt for at importere og forhandle Linde gaffeltruck på det danske marked og Terberg terminaltraktorer i hele Skandinavien. Med det nye setup kan N.C. Nielsen imødekomme alle behov på heavy handling-området – uanset om det gælder løsninger med nye maskiner, serviceaftaler, specialmaskiner, ekstraudstyr eller brugte maskiner.

 

Samtidig er N.C. Nielsens danske søstervirksomhed Scantruck også repræsenteret med eget datterselskab i Sverige, hvor hovedsædet er fysisk placeret i Rosersberg vest for Stockholm og med en afdeling i Kungsälv nord for Göteborg. På det svenske marked forhandler Scantruck blandt andet Manitou teleskoplæssere, GMG saxlifte og Sennebogen-kraner. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk