Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Næste skridt mod kunstig intelligens

Søgeord:

29. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

282 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Descartes udvikler ruteplanlægning med AI og maskinindlæring.

 

Descartes System Group præsenterede for nylig, at de er i gang med at udvikle deres løsninger inden for ruteplanlægning og ruteoptimering ved hjælp af kunstig intelligens (AI) og maskinindlæring (ML). Disse forbedringer hjælper virksomheder med at analysere data fra allerede gennemførte ruter og derefter optimere planlagte ruter for deres biler.

 

Descartes, der har hovedkontor i Malmö, udvikler kontinuerligt software til at standardisere og automatisere processer for ruteplanlægning for store bilparker samt ruteoptimering for tidsbestemte leverancer samme dag. Med de nye forbedringer inden for AI og ML tager Descartes nye skridt til at optimere kundernes ydelser inden for såvel ruteoptimering som effektivisering, lyder det fra selskabet selv.

 

- Vi fortsætter med at udvikle vores løsninger, og med støtte fra AI og ML vil vi kunne forenkle og automatisere for vores kunder, der bruger ruteoptimering, hvilket giver dem større præcision ved leveringen samt forbedrede driftsresultater, siger senior vice president hos Descartes, Sergio Torres.

- AI og ML er det perfekte supplement til vores mere avancerede løsninger inden for ruteoptimering. Vi har anvendt AI og ML til at give vores kunder flere muligheder for at få mest muligt ud af deres biler, hvilket omfatter alt fra dynamisk booking af leverancer til adviseringer i realtid, siger executive vice president hos Descartes, Ken Wood. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk