Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Navneskifte er nu realitet

Søgeord:

4. oktober 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

452 gange

Læses i øjeblikket af:

0

TomTom Telematics er blevet til Webfleet Solutions.

 

Med virkning fra 1. oktober 2019 opererer virksomheden tidligere kendt som TomTom Telematics under navnet Webfleet Solutions.

 

Webfleet Solutions er således ikke længere er en afdeling af TomTom Group, efter Bridgestone Europe overtog selskabet i april 2019, men vil vedblive med at være en partner for TomTom, lyder det.

 

Thomas Schmidt, administrerende direktør i Webfleet Solutions:

 

- For 20 år siden lancerede vi vores Webfleet-flådestyringsløsning fra vores oprindelige kontor i Leipzig. Vi var forløbere for brugen af cloud- og internetteknologier, til at hjælpe virksomheder med deres varevogne og lastbiler, med at øge produktiviteten og reducere omkostningerne. I dag servicerer vi mere end 50.000 kunder med køretøjer i 100 lande. Som Webfleet Solutions vil vi gå længere end blot at levere telematikløsninger. Bridgestone giver os den perfekte platform, hvorfra vi kan gøre dette, og hjælper os med at skabe et bredere omfang af tjenester til endnu flere kunder over hele verden. Med os, administrerer Bridgestone EMEA nu 1,2 mio. abonnementer på mobilitets- og flådestyring, siger Thomas Schmidt. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk