Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Norsk boreopgave til Maersk Integrator

Søgeord:

18. december 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

171 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Skal foretage undersøgelsesboring offshore Norge.

 

Maersk Drilling har sikret sig en borekontrakt til riggen Maersk Integrator fra OMV (Norge).

 

Integrator får til opgave i forlængelse af eksisterende opgave at bore undersøgelsesboring ved Ommadawn prospektet i PL 970 offshore Norge.

 

Opgaven forventes at påbegynde i midten af 2021 med estimeret varighed af cirka 52 dage. Kontraktens værdi lyder på cirka 14,3 mio. dollars.

 

- Vi er glade for at tilføje denne ekstra arbejdsopgave til Maersk Integrator i 2021 og indgå i en ny type samarbejdsaftale med OMV, hvor vi vil fokusere på at tilpasse incitamenter til planlægning og udførelse af boreoperationen, som igen forventes at reducere usikkerheden om de samlede brøndkonstruktionsomkostninger for vores kunde betydeligt. Vi mener, at denne form for kommerciel model har potentialet til at øge efterforskningsboreaktiviteten i Norge og på tværs af Nordsøen. Kontrakten viser yderligere den kommercielle værdi af vores lavemissionsopgraderinger. Ved at reducere brændstofforbrug, CO2-emissioner og NOx-emissioner bidrager vi ikke kun til at nå emissionsmål, men skaber også værdi for vores kunder under de incitamentsordninger, der er etableret i Norge, siger driftsdirektør Morten Kelstrup fra Maersk Drilling. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk