Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny fireaksler til Skamstrup

Søgeord:

7. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

256 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Lastas leverer Knapen walking floor.

 

Lastas har leveret ny fireakslet Knapen walking floor trailer til Skamstrup Entreprenør ApS.

 

Chassiset er opbygget på et selvbærende stålchassis, kongeboltkonstruktion er svær/stabil stålprofil, aluminiums-hjælperamme for selvbærende konstruktion, for mindre egenvægt og større volumen samt cyklistværn i begge sider.

 

Kassen er opbygget med sider af 3/2 mm tykkelse og 600 mm brede alu. sider, som er fuldsvejst indvendig, Special overkantsprofil med løbeskinne for aluminiums-skillevæg, som har frigang over bund på ca. 100 mm, Cargo Floor CF 500 SL-C bundsystem med 10 mm alu. bundbrædder i glat udgave, med CF betjening, bagdøre i alu. profiler med 3-trins stige under, monteret kost- og skovlbeslag, plastværktøjskasse samt 3 m stige og stopklodser, automatisk rullepresenning, leveret med hydraulikslanger, presenningsdug til gulv, der ruller fra bagende og leveret med forstærkede støtteben.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons SAF-aksler med skivebremser og original SAF luftaffjedring med hæve-/sænkventil. 1. og 4. aksel er hævbar, samt er 4. aksel selvstyrende og har en tilladt totalvægt på 48.000 kg. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk