Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny generation af Linde modvægtstruck

Søgeord:

8. januar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

226 gange

Læses i øjeblikket af:

1

N.C. Nielsen præsenterer den nyudviklede H20-H35/1202.

 

N.C. Nielsen kan nu præsentere en helt ny generation af Linde modvægtstruck. Den nye serie af Linde-truck løfter overliggeren for avanceret truckteknologi og sætter nye standarder, når det gælder tilgængelighed, effektivitet og sikkerhed inden for moderne lagerlogistik, lyder det fra N.C. Nielsen.

 

Linde H20-H35/1202 er nyudviklet fra bunden og baseret på et omfattende analysearbejde, hvor omkring tusinde truckførere og flådeansvarlige fra 26 lande har udtrykt deres ønsker, forventninger og krav til morgendagens modvægtstruck.

 

En væsentlig nyskabende funktion er, at Linde H20-H35/1202 leveres med trådløs dataoverførsel som standard. Med strenge sikkerhedsstandarder overføres relevante køredata til en central filserver, som kan tilgås af N.C. Nielsen og deres kunder. Det gør det muligt at opdatere software i ”skyen”, hente data ved forebyggende vedligeholdelse og overvåge trucken løbende med fjerndiagnostik.

Øget udsyn og sikkerhed

Linde-designerne har øget udsynet med 20 procent sammenlignet med foregående truckmodeller. Slanke A-stolper, asymmetrisk masteprofil, forstærket glastag og kabinedøre med store glaspaneler giver føreren panoramaudsigt og gør det nemmere at placere lasten med millimeterpræcision.

 

Til alle truckmodeller tilbydes en bred vifte af advarsels- og hjælpesystemer, der aktivt forebygger ulykker og påkørsler. Det gælder Linde LED Stripes, VertiLight-belysning samt ”Linde Safety Pilot” og ”Linde Safety Guard”. Tilmed griber ”Linde Load Assist” aktivt ind, hvis grænsen for løftekapaciteten nærmer sig.

Teknologi til tjeneste

Den nye Linde truck har skarpt fokus på ergonomi og førerkomfort. Fodtrinnet til kabinen er lavt og bredt, det opvarmede førersæde kan indstilles med blandt andet justérbar rygstøtte og automatisk vægtjustering og kabinen er øget med ti centimeter taghøjde. Med et joystick ved armlænet styres alle vitale funktioner og som ekstra sikkerhed kører trucken i krybehastighed, hvis føreren ikke har spændt sikkerhedsselen.

 

- Vi har store forventninger til den nye Linde modvægtstruck. Der ligger et imponerende udviklingsarbejde bag trucken, og Linde har igen overgået sig selv med en højteknologisk modvægtstruck, der tapper ind i fremtidens industri 4.0-mindset. Vi glæder os rigtigt meget til at kunne præsentere denne spændende produktnyhed på det danske marked i begyndelsen af 2020, siger salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com