Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny højteknologisk Linde-truck

Søgeord:

8. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

170 gange

Læses i øjeblikket af:

1

N.C. Nielsen præsenterer Linde X20-X35.

 

N.C. Nielsen præsenterer nu de nye Linde X20-X35 el-truck, der tager kampen op mod de konventionelle gas- og dieseltruck med løftekapaciteter mellem 2,0 og 3,5 ton. Linde X20-X35 er udviklet til at imødekomme alle krav til ydeevne, robusthed, sikkerhed, køreegenskaber og nul-emission, lyder det fra N.C. Nielsen.

 

For Linde har det ikke blot handlet om at øge effekten. Linde 1252X er skabt på en ny teknologisk platform, hvor tusindvis af komponenter er blevet redesignet og forenklet, så truckserien fremstår som en helt ny og usammenlignelig trucktype.

 

- Der er faktisk tale om en revolutionerende teknologi på truckmarkedet. Det er et meget stort skifte for både Linde og for branchen som helhed. Altså at nedbryde kategorierne og tænke i nye teknologiske baner, der mere handler om grøn omstilling, energioptimering, digitalisering, produktivitet og førerkomfort frem for selve energikilden, siger Lars Westmark, der er country manager for Linde hos N.C. Nielsen.

De nye Linde el-truck er bygget fra bunden. De tyske ingeniører har eksempelvis udviklet en helt ny foraksel med to indbyggede motorer, der har fået integreret elastomer-beklædte ringe i konstruktionen, så også denne del kan afbøde vibrationer fra køreunderlaget. Alene denne nye foraksel har medført en 15 procent højere ydeevne end ved konventionelle el-truck med samme kapacitet. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com