Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny Kel-Berg til Ernst Jacobsen

Søgeord:

25. marts 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

243 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Lastas leverer fireakslet tiptrailer.

 

Vognmand Ernst Jacobsen A/S kan køre fra Lastas med denne ny fireakslede Kel-Berg 37 kubikmeter tiptrailer.

 

Chassiset er opbygget med længdevanger opsvejset i boks-profil QSTE690 med stærke tværvanger og forstærkninger samt lukket cyklistværn i begge sider og trekanter imellem akslerne.

 

Kassen er opbygget med indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, 3/2 ventil monteret for aut. åbning, sider fremstillet i 40 mm alu. profiler og bund af 7 mm alu. plade i speciel slidstærk kvalitet. Tophængslerne er flyttet 180 mm frem, for at få 10 procent større åbning ved aflæsning, 15 mm kunststof i bund og med 10 mm på siderne, leveret med kost- og skovlbeslag, leveret med forkromede fælgringe og bred, Kel-Berg stænklap i bag, monteret aut. Rullepresenning, opklappelig stige på gangbro og sidemarkeringslygter i skåle på tipkassen.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser, samt original BPW luftaffjedring hæve-/sænkeventil. 1. og 4. aksel er løftbar, samt er 4. aksel selvstyrende og låser ved bak. Monteret Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk