Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny luftrenser til logistikbranchen

Søgeord:

15. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

260 gange

Læses i øjeblikket af:

0

QleanAir Scandinavia lancerer FS 90.

 

QleanAir Scandinavia udvider porteføljen med ny luftrensningsløsning, der er designet til at hjælpe store fabrikshaller og industrier med at beskytte deres produkter og personale. Samtidig reducerer den unødvendige produktionsstop ved konstant at levere ren luftstrøm i større skala, lyder det fra QleanAir Scandinavia.

 

Ifølge selskabet er FS 90 en ekstra kraftig luftrensningsløsning, der egner sig godt til store indendørs rum og industrier som logistik- og produktionsvirksomheder, hvor det er ekstra vigtigt at mindske luftforureningen effektivt. Effekten kommer fra den energieffektive EC-blæser, der sammen med den automatiske luftstrømsregulering gør det muligt at levere ren luft i større skala.

 

- Lancering af denne luftrenser er historisk for QleanAir Scandinavia, da vi nu styrker vores produktportefølje med et sikkert valg for større industrielle virksomheder, siger Christina Lindstedt, administrerende direktør hos QleanAir Scandinavia.

Produktet kan placeres både på jorden og hængende fra loftet, afhængigt af de specifikke behov. Med høj effekt, konstant luftregulering og mekanisk filtrering flytter den nye luftrenser grænserne for rensningskapacitet. Med FS 90 får virksomheder hjælp med at forbedre deres arbejdsmiljø og samtidig beskytte produkter og processer.

 

- Jeg føler, at jeg kan sige med sikkerhed, at vores nye luftrenser er i en klasse for sig selv. Prøv at stå foran den, så vil du forstå, hvor effektiv den er. QleanAir FS 90 vil virkelig gøre en forskel for virksomheder, der er klar til at forbedre deres luftkvalitet, siger Christina Lindstedt. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk