Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny MAN til Jan

Søgeord:

31. maj 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

192 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Jan Nielsen A/S har modtaget selskabets ny fireakslede tysker.

 

Entreprenørfirmaet Jan Nielsen A/S i Varpelev ved Hårlev på Stevns råder over en maskinpark bestående af gravemaskiner, minigravere og -dozere, minitraktorer, bladdozer, ladbiler, kassevogne, stampere, vibratorer og kompressorer. Nu indgår der også en flot, ny MAN TGX 510 8x4-4 af nyeste generation i maskinparken ved siden af en andet fireakslet MAN.

 

Det er aut. MAN-forhandler HE Jørgensen i Dalby, der har leveret den nye MAN til Jan Nielsen A/S. Bilen er opbygget med HMF 2820 K5-kran samt 3-vejs HMF wirehejs og HMF pendeltip. Den er desuden udrustet med Rockinger kærretræk til kørsel med en treakslet tipkærre.

 

- Vi foretrækker at råde over eget materiel, så vi så vidt muligt selv kan planlægge og disponere vores entreprenøropgaver. Vores nye MAN TGX efterfølger en tilsvarende, veltjent MAN, som vi gav i bytte hos H.E. Jørgensen. Vi har yderligere en fireakslet MAN TGS 540 med kran og tilhørende kærre samt en treakslet MAN TGS 440 med kran og knæklad til maskintransport, så vi er godt kørende, fastslår han.

Glæden ved at køre MAN deler Jan Nielsen med den nye lastbilchauffør.

 

- Han ved, at pengene skal slå til, og med MAN-lastbilernes konkurrencedygtige priser, lave serviceomkostninger og gode serviceniveau hos HE Jørgensen er det ikke svært for os at holde fast i det tyske mærke, fastslår han.

 

Jan Nielsen A/S beskæftiger cirka 30 medarbejdere.

 

Fakta om Jan Nielsen A/S’ nye MAN TGX 510 8x4-4

Chassis: 4-akslet chassis med parabelfjedre på foraksel, luftaffjedring på tandemaksler samt styrende og løftbar støtteaksel bag trækakslerne. Teknisk akseltryk på 9,5 tons, 11,5 + 11,5 tons samt 9,0 tons, i alt 41,5 tons teknisk kapacitet, 32 tons tilladt totalvægt ved landevejskørsel.

 

Drivline: 12,4-liters 6-cyl. rækkemotor på 510 hk/2.600 Nm, 12+2 trins 12.28 Tipmatic gearkasse med overgear og to krybegear, tandemtræk med 4,11:1 i udveksling med mekaniske, langs- og tværgående differentialespærrer.

Førerhus: MANs højtplacerede TGX sovekabineførerhus med normal taghøjde. Luftaffjedring på førerhus. Komfortsæde i førerside med sædevarme, læderindtræk samt læderrat. Stort MAN Mediasystem med 12,3” skærm inkl. tilslutning til bakkamera og læssekamera, separat højresvingskamera med display på højre A-stolpe, integreret køleskab under køjen, H7 forlygter og -tågelygter inkl. kurvelys, MAN Telematics-pakke for online forbindelse af køretøjet mm.

 

Opbygning: HMF 2820 K5-kran med fem hydrauliske udskud samt to manuelle udskud. Dobbelt hydraulisk rørføring for ekstra hydrauliske funktioner som f.eks. grab og rotator. RCL5300-sikkerhedssystem og EVS-stabilitetssystem. Fjernbetjening med radiostyring.

 

3-vejs HMF TF320 wirehejs til containere på op til 7,5 meter. 20 tons ophaler- og tipkapacitet. Udskydelig sakse-bagkofanger. Rockinger kærretræk samt lys, luft og hydraulik ført bagud til tipkærre. HMF hejseladskasse med 1.000 mm. alu-forsmæk og pendelside i venstre side samt tophængt sidefjæl i højre side, luftbetjent automatbagsmæk samt sidehængslet alu-bagklap. 5 mm Hardox stålbund. Værktøjskasser mellem bagakslerne i begge sider samt stor værktøjskasse i venstre side.

Montering af kran, hejselad samt opbygning er udført af HMF i Roskilde, og bilen er malet af Laugesens Autolakeri A/S i Ringsted.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk