Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny S 650’er til Hvornum

Søgeord:

14. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

480 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Stiholt leverer endnu en Scania til Finn Nielsen & Søn.

 

For et par år siden fik vognmandsfirmaet Finn Nielsen & Søn i Hvornum ved Hobro nogle af de første Scania S 650’ere i Danmark. Året efter blev vognparken på 15 lastbiler suppleret med endnu en ny Scania S 650 efter præcis samme opskrift som de to foregående. Og for nylig var den gal igen, da en fjerde S 650’er trillede af sted fra Stiholt i Sæby til Hvornum med Finn Nielsen & Søn på dørene.

 

Alle S 650’erne er solgt af Stiholts markedschef Jens Holger Pedersen inklusive reparationsaftale. Bilerne skal fremover serviceres af Stiholt i Sæby, da det ligger lige på vejen på turene til og fra færgerne til Norge. Bilerne skal primært køre med stykgods fra Danmark til Oslo-området og retur.

Finn Nielsen udskifter som regel bilerne efter 700-800.000 km. Det gælder dog ikke opbygninger og påhængsvogne, der som regel holder i mindst to og nogle gange tre chassisers levetid. Således også med den seneste, som har fået overflyttet en cirka ti år gammel, men meget velholdt PLS-foldedørskasse fra en Scania R 560. Overflytningen er udført af Fyns Karosseribyg, FKB, i Odense. Også den 3-akslede PLS-påhængsvogn efter den nye S 650’er har godt 10 år på bagen, men det ses faktisk ikke. Finn Nielsen har nemlig gode chauffører, der passer godt på grejet, og det er også en af årsagerne til, at det er blevet til endnu en ny S 650’er, lyder det.

- Det gælder om at holde fast i de gode chauffører. De hænger ikke på træerne, men ved at tilbyde dem godt grej er det nemmere at få fat i dem, siger Finn Nielsen.

 

- En stor del af vores chauffører er oppe i årene og meget erfarne, så de fortjener at blive forkælet. Og Stiholt leverer bare varen, fastslår han.

 

Drivlinen på den nye bil består af en 16,4 liters V8’er på 650 hk/3.300 Nm, 14-trins GRSO925R gearkasse med integreret overgear, Retarder og Opticruise automatisk gearskiftesystem samt forstærket R 885-bagtøj med 3,42:1 i udveksling. Bilerne er udrustet med ca. 1.100 liter brændstoftanke og 105 liter AdBlue-tank samt værktøjskasser bag sideskørterne.

Førerhusene er Scanias absolut største og mest luksuriøse med fladt gulv, premium læderstole samt fuld læderpakke, stort lyd- og navigationsanlæg, komplet LED lyspakke med integrerede spotlygter i fronten og i taget, stort klimaanlæg med integreret aircooler, eksternt oliefyr samt mange andre komfort- og sikkerhedsdetaljer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk