Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny Scania til Go’on

Søgeord:

26. januar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1049 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Stiholt leverer Scania R 500 A6x2.

 

Hos benzin- og olieselskabet Go’on består kædens flåde af tankbiler, der distribuerer benzin og diesel til kædens cirka 170 selvbetjeningsstationer over hele Danmark, kun af Scania.

 

For nylig kom der endnu en i flokken - en Scania R 500 A6x2 - som Stiholts lastbilsælger Peter Munkholm har leveret.

 

- Vi vælger biler ud fra en helhedsbetragtning, fortæller Go’ons logistikchef Finn Leegaard og fortsætter:

 

- Vi kører cirka ½ mio. km per bil i løbet af de fem år, som vi typisk beholder bilerne, og her har kombinationen af Stiholt og Scania vist sig som det bedste valg for os. Samtidig spiller det en stor rolle, at vi kan få serviceret bilerne, så det passer bedst til vores logistik. For den nye bils vedkommende passer det også bedst hos Stiholt, fordi chaufføren bor i Frederikshavn, siger han.

Go’ons nye Scania R 500 kører med en 4-akslet tanksættevogn. Drivlinen med en 13-liters 6-cyl. dieselmotor forrest, en 14-trins GRS905-gearkasse i midten og et R885-bagtøj med 2,69:1 i udveksling bagerst passer perfekt til de 56 tons vogntogsvægt, som trækket er lastet til ved afgang fra brændstofdepoterne. Hele trækket kører på fuld luftaffjedring, og af hensyn til egenvægten er der monteret alu-fælge hele vejen rundt.

 

I CR19-førerhuset kan chauffør Erik Jensen glæde sig over fuld læderpakke med Premium-førerstol, stort Infotainment-system med 4x20 W lydanlæg, integreret navigation og en masse andet komfortudstyr.

 

Bilen skal køre på fuld service- og reparationsaftale hos Stiholt lige som resten af Go’ons lastbilflåde, der består af fem Scania, samt et par biler hos en undervognmand. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com