Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye Pacton til hårde opgaver

Søgeord:

4. juni 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

299 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danish Agro tilføjer fire nye trailere til flåden.

 

Grovvarekoncernen Danish Agro råder over egen vognpark på langt over 100 lastbiler og lige så mange påhængskøretøjer, og for nylig er der tilføjet fire nye Pacton-trailere til flåden.

 

De nye Pacton-trailere skal køre med alt fra træpiller i bigbags over pallegods med vitaminer, kemi og mælkeerstatning til gummistøvler, beklædning og kontorartikler. Godset læsses på Danish Agros forskellige afdelinger over hele Danmark, og chaufførerne klarer selv aflæsning med medbringer-truck ude hos kunderne.

 

- Det er første gang, vi investerer i Pacton-trailere. Det gør vi, fordi vi er overbevist om, at pris og kvalitet mere end passer sammen. Vi regner med at have de nye trailere i flåden i mange år, hvor de kommer på hårdt arbejde. Det kræver høj kvalitet, siger Jan Erik Toft, transportchef hos Danish Agro.

Henrik Korsdal fra Korsdal Trailer i Ans, der har leveret trailerne, fortsætter:

 

- Ved specifikation af trailerne har vi lagt vægt på, at de skal være effektive, fleksible, nemme at arbejde med for chaufførerne samt solide. Danish Agros transportopgaver medfører høj punktbelastning både i side- og længderetningen, for de kører sjældent med jævne læs. Og medbringer-trucken i bagenden stiller også store krav til styrken i chassiset, og det har vi selvfølgelig taget højde for ved konstruktionen, siger Henrik Korsdal. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com