Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt udstyr giver konstant arbejdshøjde

Søgeord:

12. juli 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

615 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Logitrans udvikler nyt positioneringsudstyr.

 

Logitrans, der udvikler og producerer intern transportmateriel, har udviklet nyt positioneringsudstyr med nemmere programmering. Dermed opnås automatisk en konstant arbejdshøjde, der letter presset fra skuldre og ryg.

 

Det siger Gitte Kirkegaard, administrerende direktør i Logitrans.

 

- Vi har videreudviklet vores nuværende positioneringsudstyr, så det er blevet meget nemmere at programmere de forskellige funktioner, og styreboksens dimensioner er mindre, så der er bedre plads til manøvrering. Alt i alt er det nye positioneringsudstyr meget brugervenligt, siger Gitte Kirkegaard.

 

Positioneringsudstyret kan indstilles til enten at sænke gaflerne, når gods lægges på, eller til at hæve gaflerne i takt med, at gods fjernes fra gaflerne. Positioneringsudstyret justerer ved hjælp af en fotocelle automatisk gaflerne til den indstillede arbejdshøjde, og brugeren sikres hermed en konstant ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Positioneringsudstyret kan monteres på elektriske Logitrans højtløftere og Logiflex-stablere.

- Positioneringsudstyret er med til at sikre en god og behagelig arbejdsplads, hvor ergonomi, sikkerhed og virksomhedens effektivitet er i centrum. Udstyret er ideelt i virksomheder, hvor gods stables og håndteres manuelt på paller, for eksempel i trykkerier og træbearbejdende virksomheder, lyder det fra Gitte Kirkegaard. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk