Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ørsted færdiggør kæmpe landvindprojekt

Søgeord:

12. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

224 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Western Trail Wind idriftsat.

 

Ørsted har færdiggjort den 367 MW store landvindmøllepark Western Trail Wind i Wilbarger County og Baylor County i Texas. Det er Ørsteds hidtil største landvindprojekt, og Ørsted har nu en samlet kapacitet på mere end 2,8 GW i drift inden for vindenergi, solenergi og batterilagring på land.

 

Projektet har sikret langsigtede elkøbsaftaler med PepsiCo, Hormel Foods og Nucor, som aftager hovedparten af den strøm, projektet producerer. PepsiCo og Hormel Foods vil også aftage strøm fra Haystack Wind-projektet i det centrale USA, som bliver sat i drift senere på året.

 

- Western Trail Wind er et udviklingsprojekt med en god placering, der kommer til at levere billig og stabil strøm til elnettet i Texas, siger Philip Moore, Senior Vice President for Ørsted Onshore.

- Jeg er meget stolt af vores team, der har arbejdet på dette projekt, og vi fortsætter med at skalere forretningen og gå forrest i den amerikanske energiomstilling.

 

Projektet ligger på et område ejet af Stan Kroenke. Daniel Zyvoloski, Land Manager for Kroenke Ranches, siger:

 

- Waggoner Ranch har en rig tradition for at udvikle energiressourcer. Vi er glade for at samarbejde med Ørsted om landvindprojektet Western Trail Wind og gøre vedvarende energi til en del af den tradition.

 

Projektet vil give et langsigtet økonomisk afkast i form af øgede ejendomsskatter til de omkringliggende områder og tre uafhængige skoledistrikter. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com