Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ørsted færdiggør Willow Creek Wind

Søgeord:

13. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

335 gange

Læses i øjeblikket af:

0

103 MW landvindmøllepark i Butte County, South Dakota.

 

Ørsted har færdiggjort Willow Creek Wind og træffer endelig investeringsbeslutning om Western Trail Wind. De to vindmølleparker tilfører 470 MW til Ørsteds voksende portefølje i USA.

 

Willow Creek Wind er en 103 MW landvindmøllepark i Butte County i South Dakota. Willow Creek er Ørsteds andet projekt på elmarkedet Southwest Power Pool (SPP), og dermed udvides porteføljen af idriftsatte vindmølleparker til et marked, som kommer til at spille en vigtig rolle i Ørsteds vækst i Nordamerika.

 

- Færdiggørelsen af Willow Creek Wind markerer afslutningen på endnu et vellykket projekt i 2020, hvor alt er blevet holdt inden for rammerne på både budget, tid og sikkerhed. Teamet bag har leveret virkelig stærkt især i betragtning af det aftryk, som COVID-19 har sat på branchen i år, siger Neil O’Donovan, der er driftsdirektør i Ørsteds landvindforretning.

- Jeg synes især, det er imponerende under disse udfordrende vilkår og med så mange nye samarbejdspartnere, at teamet har demonstreret stor tilpasningsevne og robusthed i arbejdet med at få gjort Willow Creek-projektet færdigt.

 

Efter færdiggørelsen af Willow Creek Wind og tilføjelsen af Western Trail Wind har Ørsted nu 2,7 GW landvind og solenergi i drift og under opførelse, hvilket er en stigning på 2 GW over de seneste to år. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk