Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Offshore-vind skal 25-dobles i Europa

Søgeord:

24. november 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

159 gange

Læses i øjeblikket af:

0

WindEurope hilser ny vind-strategi velkommen.

 

Den europæiske brancheorganisation for vind-branchen WindEurope hilser velkommen EU’s Offshore Renewable Energy Strategy, som Europa-Kommissionen offentliggjorde i sidste uge.

 

Strategien forudser 300 GW offshore-vind i EU i 2050, og derudover skal offshore-vind fungere som den største kilde til elektricitet i Europa i 2040.

 

Giles Dickson, administrerende direktør i WindEurope:

 

- Dette er en meget god strategi. Det bekræfter visionen om at havvind skal være Europas største kilde til elektricitet. Og det identificerer alle de rigtige politikker, der vil drive disse investeringer: Industripolitik; regler for statsstøtte og mekanismerne til at sikre forudsigelige indtægter for havmølleparkudviklere til mindst omkostninger for samfundet. Havvind er billig nu, men det kræver store investeringer på forhånd. Så minimering af finansieringsomkostninger er afgørende for at holde de samlede omkostninger lave, siger han og fortsætter:

- Udvidelsen af ​​havvind vil også hjælpe den økonomiske genopretning. 77.000 mennesker arbejder i dag i havvind i Europa. Det vil være 200.000, hvis regeringer leverer på deres offshore-vindplaner i 2030. Hver nye havvindmølle genererer 15 mio. euro i økonomisk aktivitet. EU's genopretningsplan kan hjælpe med at støtte de nødvendige infrastrukturinvesteringer, især i net og havne. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk