Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Online arealudlejning

Søgeord:

27. august 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

340 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Hirtshals Havn præsenterer arealoversigt på hjemmesiden.

 

Hirtshals Havn arbejder kontinuerligt på at tiltrække nye virksomheder til havnen for at styrke erhvervsklyngens kompetencer endnu mere, og som et led i Hirtshals Havns nye arealudlejningsstrategi kan man nu finde havnens ledige erhvervsarealer på hjemmesiden.

 

I forbindelse med det nye online udlejningstiltag udtaler administrerende direktør ved Hirtshals Havn, Jens Kirketerp Jensen:

 

- Det handler ikke kun om at udleje arealer, men derimod om at skabe erhvervsvækst og ikke mindst et godt samspil mellem virksomhederne på havnen. Med vores nye arealoversigt på hjemmesiden vil vi vise, at havnens geografiske placering rummer store potentialer for virksomheder inden for transport, fiskeri og maritim service.

 

På havnens nyindvundne landudvidelse er der lige nu 106.000 kvadratmeter ledige erhvervsarealer, der er beliggende på den østlige del af havnen og både omfatter arealer, der ligger optimalt i forhold til multimodale logistikløsninger og den øvrige erhvervsklynge på havnen, samt arealer, der ligger i kort afstand til kajer. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk