Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Poul Schou A/S først i ITD-Hub

Søgeord:

11. september 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

360 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Den fynske logistikvirksomhed indgår som den først strategisk partnerskab med ITD Logtech Hub.

 

Transportvirksomheden Poul Schou A/S har som den første virksomhed indgået et strategisk partnerskab med det nyåbnede ITD Logtech Hub, der udvikler og implementerer digitale løsninger til transport- og logistikerhvervet.

 

ITD Logtech Hub er skabt og finansieret af brancheorganisationen ITD for at give medlemmer og vejgodstransport- og logistikbranchen et digitalt løft, så Danmark kan styrke sin position som et internationalt kraftcenter.

 

Partnerskabet indebærer blandt andet, at ITD Logtech Hub i tæt samarbejde med Poul Schou A/S kortlægger og analyserer eksisterende workflows i virksomheden for derefter at udvikle målrettede nye digitale systemer og værktøjer, som kan optimere driften.

 

- Vi er stolte af så kort tid efter åbningen af ITD LogTech Hub at kunne præsentere en strategisk partner. Med vores branchekendskab og indsigt i digital forretningsudvikling kan vi komme med meget præcise anbefalinger til nye digitale arbejdsmetoder og forretningsmodeller, som vi kan understøtte med de nyeste teknologier og trends. Jeg er sikker på, at partnerskabet kommer til at skabe markant værdi for begge parter og ser meget frem til samarbejdet, siger Sverre Vincent Lenbroch, der står i spidsen for ITD Logtech Hub.

Poul Henrik Schou fra Poul Schou A/S:

 

- Digitalisering indeholder utroligt mange muligheder for at forbedre resultater og drift inden for transport og logistik, og vi ser frem til sammen med ITD Logtech Hub at få afdækket og udnyttet det potentiale, der ligger. Vi har allerede taget en lang række skridt i digitaliseringen, men partnerskabet med ITD Logtech Hub er en unik mulighed for at få nogle af de førende inden for feltet til at kigge vores workflows efter i sømmene og implementeret de allerseneste og bedste værktøjer til yderligere optimering, siger Poul Henrik Schou.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk