Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rainbow Logistics IT bliver en del af Navitrans

Søgeord:

14. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

151 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Alle aktiviteter overført til Navitrans Benelux.

 

Per 1. juni 2021 er alle Navitrans aktiviteter i Rainbow Logistics IT, Holland, overført til Navitrans. Det betyder, at det samlede Rainbow Navitrans team fortsætter under Navitrans Benelux vinger.

 

Virksomhedsnavnet ændres, men som kunde vil man bibeholde de samme kontaktflader som hidtil. Det nuværende konsulentteam vil fortsætte deres arbejde under den daglige ledelse af Mark Flapper, mens Roderick Verhoef fortsat vil være kontaktperson, når det gælder kommercielle forhold og spørgsmål.

 

Heinz Helewaut, administrerende direktør i Navitrans:

 

- Siden begyndelsen af 2020 har Navitrans været ejet af canadiske Valsoft. Dette opkøb er helt i tråd med deres vækststrategi om at investere i etablerede softwarevirksomheder, der er aktive på et specifikt marked. Konkret gør denne type tiltag det muligt for os at knytte succesrige partnere direkte til vores organisation. Således giver denne overtagelse ikke kun Navitrans et fast fodfæste på hollandsk jord. Den sørger samtidig for, at vi fremover råder over et team med stor erfaring og dedikation. Vi er glade for at være i direkte kontakt med vores hollandske kunder og for dermed at kunne forme fremtiden – og skabe fremtidssikrede løsninger – sammen med dem. Vi byder derfor alle hollandske kunder hjerteligt velkommen til vores klub, siger han.

En fortsættelse af Navitrans’ aktiviteter vil ifølge selskabet give kunderne en lang række fordele på flere områder - ved at samle alt i én organisation bliver der mere plads til specialisering og fokus. Det hollandske Navitrans team besidder allerede i dag en omfattende viden og erfaring, der vil kunne sættes endnu mere effektivt i spil ved en samkøring og integration af afdelinger og aktiviteter.

 

Roderick Verhoef, administrerende direktør i Rainbow Logistics IT:

 

- Set med kundernes øjne kan jeg ikke forestille mig et bedre scenarie. De bliver knyttet endnu tættere til leverandøren af deres kerneapplikation, mens de bevarer deres nuværende kontaktpersoner, som de har oparbejdet stor tillid til. Og set isoleret med udgangspunkt i os selv og vores team er vi med dette tiltag blevet en del af en international organisation. Ting vil ændre sig, men det giver bestemt også nye muligheder, lyder det. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com