Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Robotterne har taget over hos ICM

Søgeord:

13. februar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

377 gange

Læses i øjeblikket af:

1

MiR robotter frigør 40 timer ugentligt.

 

Det rette værktøj til opgaven. Det er filosofien bag den måde, grossistvirksomheden ICM har designet hele sit logistik-flow på. På højlageret i Odense kører bemandede trucks sig nu mellem 12 meter høje og smalle reoler med paller, som mobile MiR-robotter leverer i en lind strøm. I varemodtagelsen løser erfarne logistikmedarbejdere de komplekse opgaver, imens de holder robotterne beskæftigede med transportopgaver.

 

Den automatiserede palletransport har frigjort 40 timer om ugen, som de ansatte kan bruge på mere komplekse og værdiskabende opgaver.

 

Takket være en investering i tre mobile MiR1000-robotter sparer tre ansatte nu dagligt hver især flere timer. De slipper for at bruge tid på manuelt at køre paller på en stabler fra og til højlageret. I stedet kan de nøjes med at placere pallerne på de særlige MiR-racks, som robotterne kan hente pallerne på og køre dem videre ind til højlageret. Her står MiR-racks for enden af reolerne, så højtrucks kan hente pallerne dér og fordele varerne på de relevante hylder.

- Vores lager er et såkaldt kaoslager styret af et warehouse management system. Vi skal være gearet til at kunne smide alt, hvad vi har i hænderne for at kunne levere inden for 24 timer til vores kunder i Danmark. Derfor handler det om at bruge vores ressourcer kløgtigt. Vi investerer i ny teknologi for at kunne værne om vores medarbejderstab og tiltrække nye dygtige folk, siger Søren Jepsen, direktør for supply chain i ICM A/S.

 

ICM er blandt Skandinaviens førende leverandør inden for personlig sikkerhed, teknisk udstyr samt arbejdsmiljøprodukter. ICM er det første logistikcenter i Danmark, der har automatiseret med mobile robotter. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk