Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rønne Havn udvider antallet af p-pladser

Søgeord:

17. november 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

123 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Inddrager hjørnegrund ved Nordre Kystvej og Remisevej.

 

I forbindelse med etableringen af større opmarchområde til Express 5 har Rønne Havn A/S besluttet at udvide antallet af parkeringspladser ved at inddrage hjørnegrunden ved Nordre Kystvej og Remisevej til parkering.

 

En del af de eksisterende parkeringspladser vil blive inddraget til det større opmarchområde, men samlet vil der blive flere og bedre muligheder for parkering, når Rønne Havn A/S udvider antallet af p-pladser. Som en del af udvidelsen af området ensarter Rønne Havn A/S også reglerne for parkering i den nordlige del af havnen, så der fremover kun vil være mulighed for betalingsparkering.

 

- Med løsningen giver vi især pendlere bedre muligheder for parkering og indfører samtidig ens regler for hele området. Vi håber dermed at kunne tilgodese det behov, som især pendlere har for parkering tæt på terminalbygningen, siger Jesper Jürgensen, kommunikationschef i Rønne Havn A/S.

Ændringerne af parkeringsforholdene ved opmarchområdet forventes gennemført i løbet af foråret 2023.

 

Prisen for at parkere på Rønne Havn på den nuværende betalingsparkeringsplads er fra mandag den 14. november blevet sat op fra 20 til 30 kr. i døgnet.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk