Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rute 11-arbejde færdigt for nu

Søgeord:

16. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

183 gange

Læses i øjeblikket af:

1

To års vejarbejde er afsluttet i Ribe.

 

Den sidste asfalt er lagt og de fleste af entreprenørens maskiner har forladt stedet. Dermed er godt to års vejarbejde for Vejdirektoratet afsluttet i Ribe.

 

Vejdirektoratet har i løbet af 2019 og 2020 udbygget rute 11 gennem Ribe fra nord for Industrivej til og med rundkørslen ved Plantagevej fra to til fire spor. Hen over de seneste 14 dage er der blevet lagt ny asfalt på rute 11 gennem Ribe.

 

- Vi er færdige i denne omgang. Nu er der både mere plads og bedre kørekomfort for trafikanterne, der benytter sig af rute 11 gennem Ribe, siger Mike Boesen, senior projektleder i Vejdirektoratet.

 

Vejdirektoratet gik i gang med udbygningen af rute 11 i Ribe i foråret 2019 og udvidelsen blev afsluttet i december 2020.

- Trafikanterne har siden december 2020 kunnet køre i fire spor. Over de seneste 14 dage har vi lagt det sidste slidlag både på vejbanerne og på rastepladsen, så nu er vi færdige, siger Mike Boesen.

 

I forbindelse med udbygning af rute 11 er rastepladsen ved Skovgrillen blevet brugt som byggeplads af entreprenøren. Rastepladsen har nu også fået nyt asfaltlag og toiletbygningen på rastepladsen er udskiftet. En ny præfabrikeret toiletbygning er leveret og installeret på stedet, og den kan tages i brug fra fredag den 11. juni.

 

- Der har været en periode på cirka to år, hvor rastepladsen har været lukket og dermed også toiletbygningen, men i begyndelsen af året åbnede rastepladsen og nu er toiletbygningen altså også klar til brug for rastepladsens mange gæster, slutter Mike Boesen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com