Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Saloodo indtager Argentina

Søgeord:

3. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

192 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DHL’s digitale platform for første gang i Sydamerika.

 

Den digitale platform til vejgodstransport Saloodo, ejet af DHL Global Forwarding and Freight, har lanceret sin digitale logistikplatform for afskibere og transportudbydere i Argentina. Dette gør den til den første digitale logistikplatform for vejfragt, der tilbydes i landet.

 

- Vi er stolte over, hvor hurtigt vi er i stand til at udvide vores digitale platform. Den vellykkede implementering af Saloodo i Europa, Mellemøsten og Afrika giver os nu mulighed for også at tilbyde tjenesten i Sydamerika. Dette hjælper med at forbedre forbindelsen og effektiviteten af vejfragtsystemet i denne region, siger Antje Huber, administrerende direktør for Saloodo.

 

- Ifølge vores Global Connectedness Index er Sydamerika et af de mindst forbundne kontinenter i verden, men har gjort store fremskridt i de seneste år. I et land, hvor vej og frem for alt jernbaneinfrastruktur er mangelfuld, øger løsninger af denne type rundturslogistik, hvor Saloodo-platformen er et ideelt sted at forbinde udbud og efterspørgsel.

Platformen anbefaler en transportpris baseret på aktuelle markedsdata og gør alle transportdokumenter tilgængelige online. Med DHL’s logistikekspertise i kombination med fleksibiliteten og digitale færdigheder, lægger Saloodo vægt på digitaliseringsindsatsen i logistiksektoren i Argentina, lyder det.

 

- Et effektivt vejgodsnetværk er afgørende for lokal og international handel og giver et yderligere løft til økonomisk vækst og lokal og regional forbindelse, da det er den vigtigste handelskanal i et geografisk meget stort land. Vores mål er at slippe af med traditionelle, tidskrævende og offline logistikprocesser - Saloodo optimerer hele forsendelsesprocessen på kun en enkelt platform, siger Eduardo Rodrigues, general manager for DHL Global Forwarding Argentina. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com