Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Smart lagerløsning til Agramkow

Søgeord:

17. februar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

555 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Sikrer adgang til kritiske varer.

 

Agramkow Fluid Systems i Sønderborg er verdens største producent af udstyr til at fylde køleanlæg i blandt andet køleskabe, varmepumper og airconditionanlæg. Blandt virksomhedens kunder er blandt andre Bosch-Siemens, Daikin, Panasonic, Samsung, Toshiba og Whirlpool.

 

En af Agramkows udfordringer er, at deres ordreflow er uforudsigeligt. Store ordrer på virksomhedens maskiner kan lande meget pludseligt. Det kan betyde, at lageret på kort tid tømmes for forbrugsvarer som skruer, bolte, el-komponenter, spændebånd eller andre af de cirka 600 varenumre fra flere end 20 forskellige leverandører, som indgår i produktionen. En løsning med altid at have alt for mange varer på lageret er ikke rentabelt.

 

Agramkow har derfor etableret et strategisk samarbejde med Lemvigh-Müllers Industriteam. Sammen med Torben Eskildsen, Account Manager hos Lemvigh-Müller, afprøvede Agramkow flere SmartLager-løsninger, og valget blev det enkle kanban-system box2box, der netop sikrer, at bestemte varer altid er tilgængelige. Desuden har Agramkow valgt at samle sine indkøb hos Lemvigh-Müller, der er landets største stål- og teknikgrossist.

Årsagen var, at Niels Jørgen Nielsen, der er PT & Quality Engineer hos Agramkow, fik til opgave at få forbrugsvarelageret opdateret i Sønderborg i august måned, og samtidig blev det besluttet, at der skulle findes en anden styring af lagerbeholdningen af forbrugsvarer, så Niels Jørgen Nielsen prioriterede box2box.

 

- Vi oplevede flaskehalse ved store ordrer, der førte til, at vi ikke kunne gøre produkter færdige. Og det er ret ærgerligt ikke at kunne levere en maskine til 800.000 kr., fordi der mangler et spændebånd til et par kroner. Eller at sende en maskine afsted og efterfølgende være nødt til at flyve en medarbejder til Mexico med 20 klemspændebånd – det er temmelig dyrt, siger Niels Jørgen Nielsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk