Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stor ordre til HMK Bilcon

Søgeord:

8. februar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

264 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Skal levere fire nybyggede vogntog til svensk transportselskab.

 

Eliassons Åkeri AB har vundet endnu et udbud på stationskørsel i Sverige. Derfor har den svenske transportvirksomhed igen brug for at udvide deres vognpark med nyt materiel og har derfor netop lagt endnu en ordre hos HMK Bilcon. Eliassons Åkeri AB har været tilfreds med samarbejdet og leveringen af de fire nybyggede vogntog, som blevet sat i drift i efteråret 2021.

 

De fire vogntog, som bliver magen til de tidligere leverede, består hver af en tankbil, hvor tanken er bygget på et treakslet Scania R590 V8 chassis på 21.000 ltr. fordelt på fire rum og en anhænger på 42.000 ltr. fordelt på fem rum. Anhængeren er bygget til at kunne rumme 45.000 liter, hvis akselkonfigurationen ændres til gældende svensk lovgivning, hvor 65 procent af vogntogets vægt skal bæres på tvillingmonterede aksler.

De fire vogntog er 23 meter lange, og der er monteret Bartec stavmålesystem, som i denne udgave er med Bartec Tiger pumpemåler. Vogntoget kan derfor ud over stationskørsel også anvendes til udlevering gennem 2” slange til for eksempel maskinstationer, landbrug og lign.

 

- Vi er super glade for samarbejdet med Eliassons Åkeri AB. Vi glæder os over, at udviklingsprojektet fra 2021 har været yderst vellykket, da de nu har valgt at få bygget yderligere fire vogntog til deres stationskørsel hos os, siger key account manager, Jesper Falkenløve, HMK Bilcon.

 

- Vi valgte HMK Bilcon som leverandør, fordi vi allerede fra første kontakt fik et vældigt godt indtryk af deres service og kvalitet. HMK Bilcon har imødekommet alle de krav og tilpasninger og tidsplaner, som vi har haft under hele processen uden at gå på kompromis med kvalitet og driftssikkerhed, tilføjer Tommie Eliasson fra Eliassons Åkeri.

Vogntogene skal leveres i efteråret 2022. Eliassons Åkeri AB skal udover den nye ordre også have foretaget fire tankoverflytninger til nyt chassis og lavet eventuelle reparationer hos HMK Bilcon. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke