Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Thermo King lancerer li-ion batteripakke

Søgeord:

8. marts 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

181 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nyt li-ion batteri designet til køletransport.

 

Thermo King lancerede for nylig sin nye batteripakke designet specielt til E-200 fuldelektriske køleenheder. Det nye lithium-ion (Li-ion) batteri fås i 1,8 kWh og 3,6 kWh versioner. Kombineret med E-200-enhederne skaber batteripakken en nulemissions køletransportløsning, der sikrer en ubrudt kølekæde, selv når føreren stopper for levering, pause eller har brug for at slukke for køretøjet i længere tid.

 

Thermo King-batteripakken er designet til problemfrit at arbejde med E-200 fuldt elektriske køleenheder uden emissioner til mellemstore varevogne og lastbiler - den seneste tilføjelse til Thermo Kings voksende portefølje af ikke-dieselløsninger. I modsætning til typiske små lastbilløsninger designet til dieselforbrændingsmotorer leverer E-200 konstant kapacitet i op til to kølezoner uafhængigt af køretøjernes motorer og kan arbejde med både elektriske og motordrevne køretøjer. Thermo King-batteriet fungerer med E-200-enhedernes patenterede strømstyring, hvilket bidrager til lavere energiforbrug, øget autonomi og højere effektivitet og pålidelighed.

- Produktinnovation, bæredygtighed, pålidelighed, øget oppetid, samlede ejeromkostninger, optimal effektivitet og kundeforventninger har altid været de begreber, der driver os, siger Eneko Fernandez, produktionsleder hos Thermo King.

 

- Elektrificering er en tendens, der fortsætter med forbedring af enheder, der ikke bruger en dieselmotor til at drive kompressoren, og i stedet bruger et batteribaseret system. Hos Thermo King vil vi udfordre, hvad der er muligt i vores branche, og i dag tager vi et skridt fremad. Vi udviklede vores egen Li-ion-batteripakke for fuldt ud at integrere det med enhedens system og give vores kunder mulighed for at maksimere fordelene ved dets smarte og bæredygtige strømstyring, siger han.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk