Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

To Mærsk-rigge på job i Surinam

Søgeord:

19. januar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

954 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Valiant og Developer indsættes i cirka 500 dage.

 

Maersk Drilling er blevet tildelt to kontrakter i Surinam af Total E&P Suriname. Ifølge Mærsk går opgaverne til dybhavsriggene Maersk Valiant og Mærsk Developer, der skal bore i Surinams Block 58.

 

Mærsk Developer og Maersk Valiant vil blive indsat i en estimeret samlet varighed på 500 dage. Mærsk Developer forventes at starte i januar 2021, mens Maersk Valiant forventes at starte i marts 2021. Den samlede værdi af firmakontrakterne er cirka 100 mio. dollars inklusive rig-modifikationer, leverede integrerede tjenester og et mobiliseringsgebyr for Maersk Valiant.

 

- Vi er begejstrede over at starte disse kontrakter og føje yderligere til vores mangeårige forhold til Total, for hvem vi har en god track record fra vores samarbejde om en række dybhavsundersøgelsesprojekter. Vi er glade for at tilføje vores tilstedeværelse i det spændende Surinam-Guyana hav og vil være i stand til at udnytte det faktum, at Mærsk Developer allerede opererer offshore Surinam for hurtigt at starte operationer, herunder levering af en række integrerede tjenester for at maksimere effektiviteten, siger driftsdirektør Morten Kelstrup fra Maersk Drilling. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk