Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Toldstyrelsen søger test-virksomheder

Søgeord:

20. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

177 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Igangsætter brugerundersøgelse i udviklingen af nyt toldangivelsessystem.

 

Toldstyrelsen søger lige nu virksomheder, som vil deltage i en brugerundersøgelse i forbindelse med udviklingen af det nye toldangivelsessystem.

 

Bruger man som virksomhed toldsystemernes webløsninger eller egen virksomheds it-system med filoverførsler til toldsystemerne, kan man måske være den, Toldstyrelsen søger til dens brugerundersøgelse om det nye toldangivelsessystem.

 

Toldstyrelsen og Udviklings- og Forenklingsstyrelsen skal frem mod 2026 udvikle en lang række nye toldsystemer for at leve op til EU’s toldkodeks. I juni 2020 fandt de leverandøren til det nye toldangivelsessystem, og derfor kan styrelserne nu komme i gang med selve udviklingsfasen.

 

”Vi har løbende inddraget virksomheder ved orienteringsmøder om det nye toldangivelsessystem, og vi igangsætter nu en brugerundersøgelse, så vi kan få en bedre forståelse af jeres hverdag og arbejdsgange. Det er afgørende for os, at vi er i dialog med virksomhederne, så vi kan få brugernes perspektiver med i udviklingen og implementeringen af de nye it-systemer. Derfor er dit bidrag værdifuldt”, lyder det fra Toldstyrelsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk