Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tre nætter med totalspærring af Guldborgsundtunnelen

Søgeord:

18. november 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

144 gange

Læses i øjeblikket af:

1

System bag overledningsbomme trænger til opgradering.

 

Vejdirektoratet opgraderer bomsystemet ved Guldborgsundtunnelen. Det betyder en kort periode med lukning af tunnelen i aften- og nattetimerne, hvor trafikanterne må indstille sig på at skulle ud på en omkørselsrute.

 

Systemet bag de store overledningsbomme ved Guldborgsundtunnelen mellem Lolland og Falster skal have en opgradering, og derfor har Vejdirektoratet brug for at udføre test af bomfunktionen sideløbende med programmering af systemet.

 

Arbejdet gør det nødvendigt at lukke for al trafik i aften- og nattetimerne over tre døgn, hvor der bliver etableret en omkørselsrute for trafikanterne.

 

Arbejdet begynder tirsdag den 22. november kl. 20.00 til den efterfølgende morgen kl. 05.00 samt igen onsdag og torsdag aften og nat, så afspærringen er ophævet fredag den 18. november kl. 05.00. Der vil altså være normal passage i tunnelen i tidsrummet mellem kl. 05.00 til 20.00.

Under spærringen bliver trafikanterne ledt ud på en skiltet omkørselsrute via de sidste frakørsler ved tunnelen i begge retninger. Omkørselsruten leder trafikanterne over Nykøbing Falster via Rute 9.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk